Blogg

Våra väderskydd har i a f hållit tätt under alla dessa skyfall som drabbat Stockholm under sommaren. Väderskydden byggs med stor omsorg och våra kunder värdesätter kvalitet! Vi använder de bästa material som finns tillgängliga på marknaden och det resulterar i mera arbeten. Våra kunder återkommer, oftast har de anlitat flera olika väderskyddsleverantörer innan de ”hittat rätt”.

Vi är stolta över vårt jobb, våra kunder och våra ideal! Det känns riktigt bra att skaka hand med en kund som tjänat på att anlita oss samtidigt som Alex Väderskydd gått med vinst!

Ett väderskydd som skyddat en arbetsplats sedan sen vinter.

Väderskyddet enligt ovan har vi inte fått en krona för! ”han ska inte ha ett skit” Vi levererar och förväntar oss att byggbranschens antagna etiska regler hålls till punkt och pricka! Så är inte alltid fallet, bedrägerier finns och pågår. Detta måste få ett slut, det är inte OK att lura andra. Oavsett hur man rättfärdigar det för sig själv:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>