Blogg

Alla hamnar någon gång snett i livet, råkar ut för en olycka eller på annat sätt behöver stöd och hjälp. Något som alltid har varit en av våra grundprinciper är att företaget skall alltid finnas där i svårigheter. Vår dörr står alltid öppen. Vi ger inte pengar till tiggare på gatan. Men vi har alltid en plats för våra anställda i form av bostad, pengar, jobb eller bara en väg ut. Att hjälpa andra är inget vi skyltar med, vi är ingen hjälporganisation. Det arbete vi gör för Stockholms hemlösa och andra drabbade kommer vi aldrig att berätta om. Vi kommer inte sätta upp några banners för de idrottsföreningar mm som vi stödjer. Vi hjälper från hjärtat och utan underliggande motiv, det är vi stolta över!

WP_20150217_12_39_17_Pro

Lämna en kommentar

Vänsterpartiet propagerar för en 30 timmar arbetsvecka. Det låter trevligt! Idag lördag har vi (Jag och min bror) jobbat 15 timmar och i veckan som varit har vi jobbat 55 och imorgon blir det 6 timmar. Vi propagerar för en 75 timmars vecka!

Dagens arbete illustreras nedan!

Allt klart för färdigställande under måndagen!

Lämna en kommentar

Vi får ofta samtal från försäljare som berättar att vår rating är den bästa och att vi har möjligheten att trycka upp deras logga på våra offerter, hemsida mm. Vi tillhör tydligen den absoluta toppen när det gäller en god och skötsam ekonomi, detta är jag helt övertygad om att alla deras ”kunder” får höra…

Sanningen är den att vi inte behöver bevisa vår goda ekonomi för någon, vi har alltid jobbat hårt och det har bidragit till ett bolag som har en mycket stark soliditet. Vi har inga lån och inga krediter, det är av ideologiska skäl som vi har valt att bedriva en sådan sund ekonomi. Våra fakturor betalas alltid i tid oavsett om våra kunder gör det eller ej. Våra försäkringar är fullödiga i alla avseenden vi samarbetar idag med IF som alltid har varit behjälpliga då olyckan varit framme.

Behöver vi göra nyinvesteringar så behöver vi inte låna några pengar utan använder de vi har på sparkontot. Alex B Byggnadsställningar AB är ett starkt bolag som levererar oavsett förutsättningar utifrån. 2014 har varit ett ekonomiskt starkt år och orderingången ser mycket bra inför 2015.

Med nöjda och återkommande kunder som vet att vi tar vårt jobb på allvar så har vi tillsammans med en engagerad personalstyrka lyckats bygga upp ett företag, ett varumärke som inger trygghet. Vi kommer inte att köpa tjänsterna som berättar om hur duktiga vi är på att sköta vår ekonomi, siffrorna finns för allmän beskådan på allabolag.se!

Svett, blod och tårar?

Tyvärr måste jag poängtera att långt ifrån alla företag bedriver sin verksamhet som vi gör, att leva ett lyxliv på kredit och en stor avsaknad om att göra rätt för sig har bidragit till ökade konkurser i Stockholmsområdet. Samtidigt så berättar bankerna att det kommer in så många nyansökningar om företag så att de knappt kan administreras. Bankerna har därför tvingats att ”dra åt svångremmen” för att bibehålla en god nationalekonomi.

Det är visserligen bra att köpa och sälja men att leva, som företag och privat, över sina tillgångar har blivit ett Svenskt fenomen som i förlängningen bara drabbar gemene man. Min käre far sa alltid till oss barn att ”den som lever i skuld är aldrig fri”. Det är så sant, när och i vilket skede man kommer till den insikten är högst individuellt. Alex B Byggnadsställningar AB har inga lån, skatteskulder eller krediter det är vår styrka.

Svettiga mannen på kontoret

Svettiga mannen på kontoret

9 kommentarer

Runt om i Stockholms stad har någon monterat ned våra (väderskydd) skyltar. Skylten ska representera kvalitet och ansvar! En stämpel! Om den sitter på ditt projekt så kan du vara säker på att du har en pålitlig ställningsfirma som sköter sitt jobb och är stolta över det! Sitter inte skylten på ditt projekt så kan kvalitén och servicen vara undermålig. Se till att få en kvalitetsmärkt ställning du också!

Väderskydd ovan busskur

Lämna en kommentar

Våra väderskydd har i a f hållit tätt under alla dessa skyfall som drabbat Stockholm under sommaren. Väderskydden byggs med stor omsorg och våra kunder värdesätter kvalitet! Vi använder de bästa material som finns tillgängliga på marknaden och det resulterar i mera arbeten. Våra kunder återkommer, oftast har de anlitat flera olika väderskyddsleverantörer innan de ”hittat rätt”.

Vi är stolta över vårt jobb, våra kunder och våra ideal! Det känns riktigt bra att skaka hand med en kund som tjänat på att anlita oss samtidigt som Alex Väderskydd gått med vinst!

Ett väderskydd som skyddat en arbetsplats sedan sen vinter.

Väderskyddet enligt ovan har vi inte fått en krona för! ”han ska inte ha ett skit” Vi levererar och förväntar oss att byggbranschens antagna etiska regler hålls till punkt och pricka! Så är inte alltid fallet, bedrägerier finns och pågår. Detta måste få ett slut, det är inte OK att lura andra. Oavsett hur man rättfärdigar det för sig själv:)

Lämna en kommentar

Det har varit mycket ostabilt väder i Stockholm under augusti månad och vi har fått in många panik jobb. Därför har Väderskydd´s delen av firman tagit in några gubbar från ställning sidan. Vi tittar till alla väderskydd under kraftiga skyfall, för det krävs en del personal! Detta självfallet i tid och otid!

Nedan ses väderskyddet som byggts åt Svenska Väg. Idag fredag kl 17:00 ser vi över arbetsområdet, utan anmärkning!

Väderskydd med kärlek, kärlek är som en blomma den/det måste ständigt underhållas;)

Lämna en kommentar

Vi har under denna vecka kämpat med att få upp denna ställning. Bugge Larsson, Kikki Danielsson och en flakbil har varit de enda resurserna för att färdigställa projektet. Det har varit varmt och regnat mycket! På kvällarna har arbetet gått som fortast då när solen lagt sig. Efter fyra dagar var arbetet klart!

Byggnadsställning Stockholm akut jobb

Bra jobbat, imorgon bitti hoppar ni på nästa projekt! Ingen lugn och ro… Det är bara att bita ihop!

1 kommentar